Do wykonania tych Mini Serniczków użyłam tego przepisu. Z połowy składników można wykonać 12 sztuk. Podzieliłam ciasto na pół. Do jednej części dodałam startą skórkę z cytryny i odrobinę soku, a do drugiej kakao. Serniczki piekły się około 30 minut w temp. 160 st.Po upieczeniu i ostudzeniu dodałam dżem figowy do serniczków cytrynowych, a do tych czekoladowych nutellę.Wieczorem zostały po nich tylko okruszki.
piątek, 26 sierpnia 2011
Mini Serniczki
Do wykonania tych Mini Serniczków użyłam tego przepisu. Z połowy składników można wykonać 12 sztuk. Podzieliłam ciasto na pół. Do jednej części dodałam startą skórkę z cytryny i odrobinę soku, a do drugiej kakao. Serniczki piekły się około 30 minut w temp. 160 st.Po upieczeniu i ostudzeniu dodałam dżem figowy do serniczków cytrynowych, a do tych czekoladowych nutellę.Wieczorem zostały po nich tylko okruszki.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję, że tu zaglądasz!