niedziela, 24 czerwca 2012

Extension work




Kontynuuję moją przygodę z royal icing. Testuję konsystencję, ćwiczę, czytam i poznaję nowe techniki. Tym razem Extension work czyli najprościej mówiąc royal icing ''zawieszona w powietrzu'' między dwoma punktami. Przyznam, że łatwo nie jest szczególnie,  gdy porówna się własne ''dzieła'' do tych prawdziwych arcydzieł, których ostatnio coraz więcej w wirtualnym świecie.
Stawiam sobie coraz wyżej poprzeczkę i nie poddaję się, trzymajcie kciuki!



10 komentarzy:

  1. Wygląda wspaniale! Aż szkoda kroić;)

    OdpowiedzUsuń
  2. trzymamy! wygląda bajecznie...

    OdpowiedzUsuń
  3. nieziemski tort :) szkoda zjadać takie cudo!

    OdpowiedzUsuń
  4. Ależ to wspaniale i profesjonalnie wygląda. Kojarzy mi się z taką gierką - Botanicula i jej magicznym światem flashowych roślinek. A tak poza tym - brawo, brawo!

    OdpowiedzUsuń
  5. coś wspaniałego!!! bardzo pomysłowa dekoracja!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, że tu zaglądasz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails